ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΙΟΒΗ

Με 10+ χρόνια εμπειρίας σε πολυτελή SPA και υπό την καθοδήγηση έμπειρων φυσικοθεραπευτών, η Νιόβη αναδεικνύεται ως η σύγχρονη θεραπεύτρια που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία στον χώρο του μασάζ. Με πάθος για την ανακούφιση και την ευεξία του πελάτη, η Νιόβη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών προσεγγίσεων, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και προσδοκία.

Οι υπηρεσίες της αγκαλιάζουν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα, προσφέροντας αποτελεσματικές ανακουφίσεις και βαθιά χαλάρωση. Με εξειδίκευση σε διάφορες τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων του αθλητικού, του χαλαρωτικού, του deep tissue και της αρωματοθεραπείας, κάθε συνεδρία προσαρμόζεται ατομικά για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

Η Νιόβη δίνει έμφαση στην αναζωογόνηση και την απελευθέρωση της ενέργειας μέσω της εργασίας στα ενεργειακα κεντρα του σώματος. Ωστόσο, η εξειδίκευσή της αναδεικνύεται στις ενεργειακές θεραπείες όπως το Reiki, όπου η Νιόβη χρησιμοποιεί τη δική της μοναδική ενέργεια και το ταλέντο της για να επαναφέρει την αρμονία και την ισορροπία στο σώμα και το πνεύμα.

Με αφοσίωση στην ευεξία και την προσωπική εξέλιξη των πελατών της, η Νιόβη αναδεικνύεται ως μια οδηγός στο ταξίδι της αυτογνωσίας και της αναζήτησης της εσωτερικής γαλήνης. Εάν χρειάζεστε την απόλυτη χαλαρωση, η Νιόβη έρχεται σε μία ώρα στο χώρο σας με κρεβάτι φυσικοθεραπείας.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 697 093 1000